Zoeken in de agenda:
< Terug naar overzicht

Kerst(meezing)middag met Wim Stokwielder

Datum 15 dec 2019
Tijdstip 16:30 uur
Locatie Parkpaviljoen
Adres Grotestraat 154a 5141 HC Waalwijk
Website bekijken
Kerst(meezing)middag met Wim Stokwielder
Sluit je voor één middag aan bij het ‘Groot Parkpaviljoen Kerstkoor’!

Om al een beetje in de kerstsfeer te geraken wordt je vanaf twee uur ontvangen met heerlijke glühwein. Hoe groot het koor wordt hangt van jou af. De bezoekers zijn namelijk koor én publiek tegelijk. Je mag dus meezingen, de hele tijd……
Alleen luisteren mag ook maar als je van kerstsfeer en de bijbehorende liedjes houdt dan zul je het moeilijk kunnen laten om gezellig mee te zingen. Daarvoor is namelijk geen zangervaring vereist, je hoeft geen muziek te kunnen lezen en je hoeft niet van tevoren te oefenen. Alles wordt ter plaatse aangeleerd en aan het eind heb je een eigen Kerstconcertje klaar om samen te zingen. Je mag zelfs meedoen als je van jezelf vindt dat je niet goed kunt zingen en óók als anderen dat vinden. Iedereen is van harte welkom!

De middag staat onder leiding van Wim Stokwielder. Wim is klassiek gitarist, zanger en stembevrijder en heeft veel ervaring met gelegenheidskoren. Hij weet er met humor en vakkundigheid een bijzondere middag van te maken.

Aanmelden is niet verplicht maar wel fijn voor de voorbereiding en kan via info@parkpaviljoenwaalwijk.nl of tijdens openingsuren aan de bar van het Parkpaviljoen. (dinsdag-, donderdag- en zaterdagmiddag van 13 tot 17u).

Contactgegevens

Postbus 82
5150 AB Drunen
info@langstraat4you.nl
Telefoon: 06-46740526
Terug naar boven